Полска туристка твърди, че масажистът от хотел в България я

...
Полска туристка твърди, че масажистът от хотел в България я
Коментари Харесай

Секс скандал в Обзор: Полякиня твърди, че е изнасилена с пръсти от масажист

Полска туристка твърди, че масажистът от хотел в България я е нападнал полово. Случаят е станал в Обзор, а за него заяви в четвъртък вечер една от водещите радиостанции в Полша Радио Зет, към която пострадалата се обърнала.

Когато декларирала за нападението в самия хотел, никой не желал да й помогне, полицията също омаловажила случая.

Според полската журналистка от Радио Зет Йоанна Заремба похищението е станало на 20 август. Курортистката се записала на предлаган в хотела „ Турски масаж “.

Както твърди жертвата, в един миг по време на масажа масажистът вкарал пръсти във влагалището й.

По съвет на приятеля си пани В. разказала за станалото на личния състав на хотела, само че мениджърът на обекта не й повярвал.

В тази обстановка полякинята повикала полиция. Служителите на Министерство на вътрешните работи обаче не знаели британски. Все отново благодарение на хора от хотела съумяла някак си да се разбере с ченгетата.

Първоначално униформените отказали да я заведат в болница, само че след това съумяла да ги убеди и дамата била откарана за гинекологичен обзор в болница.

Там дежурният доктор отказал да даде подробна информация за прегледа, като бил декларирал, че ще даде резултатите от проучването на служителите на реда.

На идващия ден туристката отишла в друго здравно заведение за здравно освидетелстване.

Лекарят признал, че влагалището й е зачервено, само че отказал да се занимава с ДНК проби и обяснил на пациентката, че може да си направи някъде такова проучване на частно.

Оттам дамата още веднъж отишла в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи, където й споделили, че след няколко дни ще я извикат за опознаване на мъжа.

Според Радио Зет казусът е стигнал до почетното консулство на Полша в Несебър. В резултат на това пани В. два пъти била водена в Бургас за взимане на проби за проучване на биологичен материал, в този момент се чакали резултатите.

Срещу мъжа, посочен от полякинята е формирано досъдебно произвеждане, твърди Радио Зет с позоваване на почетния консул на Полша в Несебър Лидия Пиетшик-Вангелова. Консулството щяло да окаже помощ на дамата и в идващите процесуални дейности в този случай.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР