Полша въвежда вечерен час в новогодишните празници от 21:00 часа

...
Полша въвежда вечерен час в новогодишните празници от 21:00 часа
Коментари Харесай

Полша въвежда национална карантина до 17 януари - изискват се и маски на открито

Полша вкарва вечерен час в новогодишните празници от 21:00 часа на 31 декември до 6:00 часа на 1 януари, съобщи полският министър на опазването на здравето Адам Неделски на конференция във Варшава, представен от БГНЕС.
„ От 28 декември до 17 януари вкарваме национална карантина “, сподели още министърът.
 Полша подложена на критика от Съвета на Европа поради задържани стачкуващи Полша подложена на критика от Съвета на Европа поради задържани стачкуващи
Задържаните в Полша постоянно не получават достъп до юрист и съответна здравна помощ, обявиха от комитета за попречване на наказа...
Той изясни, че хотели, ски писти, магазини, разнообразни от питателните, няма да работят.
Неделски изясни, че ще бъде допустимо овакантяване на дома за незабавни потребности, да вземем за пример посещаване на аптека или служебни отговорности.
Поради огромния брой открити случаи на ковид, полското държавно управление вкара много строги ограничения за битка с ковид. Понастоящем цялата територия на Полша е класифицирана като " алена " зона на разпространяване на COVID-19. Ресторанти, питейни заведения, кафенета са затворени. Те могат да работят единствено с храна за у дома. Всички възпитаници минаха към отдалечено образование. На децата и юношите е неразрешено да бъдат на улицата без компаньон от 8:00 до 16:00 ч. Събирането на повече от петима души е неразрешено, като се изключи хората, живеещи дружно. Маски се изискват даже навън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР