Полша въвежда ограничение за придвижването на хора, без да има

...
Полша въвежда ограничение за придвижването на хора, без да има
Коментари Харесай

Полша ограничи придвижването в страната заради коронавируса

Полша вкарва ограничаване за напредването на хора, без да има нужда от това, за ограничение на пандемията от коровавирус. Мярката беше оповестена по време на конференция от министър-председателя на страната Матеуш Моравецки, предава РИА Новости.
„ Въвеждаме ограничавания за напредването, които ще обиден всеки един от нас “, предизвести той.
Всички „ каузи, с изключение на ходенето до магазина, в аптеката и да се разноски кучето “ би трябвало да бъдат отсрочени „ за по-късно “, сподели министър председателят.
Той акцентира, че държавното управление е насила да вкара следващите ограничавания, с цел да бъде лимитирана болестта.
Държавната помощ за бизнеса - пунта мара. Ето по какъв начин го вършат съседите ни
В мощ остават и въведените досега ограничения – просветителните институции няма да работят, затворени са развлекателните заведения, кафенетата и заведенията за хранене.
Моравецки изрази вяра, че след няколко седмици тези ограничавания ще отпаднат и всички ще могат да се върнат към естествения си професионален живот, с цел да може полската стопанска система бързо да се възвърне.
Реалният брой инфектирани с ковид в Италия може да е 10 пъти повече
Уточнява се, че независимите разходки са позволени, защото са значими за опазване на физическото и психическото здраве на хората.
„ Това обаче не значи, че ще отидем да се тълпим по булевардите, ще се съберем да си вършим грил или ще отидем по площадките “, безапелационен е министърът на опазването на здравето на Полша Лукаш Шумовски.
Полското държавно управление се обърна към сънародниците си с апела да си останат по домовете.
По последни данни, позитивни проби в Полша са установени при 774 индивида, като 9 от тях са умряли.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 24 март
По-рано в страната беше въведен епидемиологичен режим – затворени бяха границите за чужденци, възвърнаха се граничните пунктове с страните от шенгенското пространство, прекъснати бяха интернационалните и железопътните пътнически транспорти. Правителството забрани събирането на повече от 50 индивида, затвори местаа за забавление и тези за публично хранене, напомня БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР