Полша стартира с премахване на ограниченията на регионален принцип, заяви

...
Полша стартира с премахване на ограниченията на регионален принцип, заяви
Коментари Харесай

От утре в Полша започва частична отмяна на локдауна

Полша започва с унищожаване на рестриктивните мерки на районен принцип, съобщи полският министър на опазването на здравето Адам Недзелски на конференция.
Според министъра, в регионите, където честотата на ковид към момента е висока, " остават въведените до в този момент ограничавания. "
 Гугъл влага 2 милиарда $ в център за облачни данни в Полша Гугъл влага 2 милиарда $ в център за облачни данни в Полша
Американският софтуерен колос Гугъл започва нов център за облачни данни във Варшава - първият му в Централна и Източна Европа - с...
В останалите региони от 22 април се вкарва в 1-3 клас. Също по този начин козметични и фризьорски салони се завръщат на работа там от 22 април.
Поради огромния брой открити случаи на ковид, полското държавно управление разгласи национална карантина. В цялата страна бе въведен режим на заключване. От края на март са въведени спомагателни ограничавания за две седмици. Наскоро те бяха удължени до 25 април. Търговските уреди са затворени в страната като като се изключи питателните магазини и аптеките, питейните заведения, кафенетата и заведенията за хранене могат да работят. Всички възпитаници са минали към отдалечено образование, а хотели и хостели, културни уреди, обектите за просвета, спорт и туризъм са затворени. Събирането на повече от петима души е неразрешено, носенето на маски е наложително, в това число на улицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР