Полша ще поиска от Германия разрешение да изпрати танкове Леопард

...
Полша ще поиска от Германия разрешение да изпрати танкове Леопард
Коментари Харесай

Полша иска официално разрешение да изпрати германски танкове в Украйна

Полша ще изиска от Германия позволение да изпрати танкове " Леопард " в Украйна , сподели в понеделник полският министър председател Матеуш Моравецки, представен от Associated Press.

Моравецки не посочи по кое време ще бъде направена поръчката. Той сподели, че Полша построява коалиция от народи, подготвени да изпратят танкове " Леопард " на Киев .

Дори и да не получи позволение от Германия, Варшава ще вземе своите решения , сподели той, без да прецизира какво има поради.

сподели пред френския ефирен канал LCI в неделя, че Полша не е желала публично утвърждението на Берлин да изпрати създадени в Германия танкове " Леопард ", само че добави, че " в случай че бъдем помолени, няма да пречим ".

Относно мненията на Бербок, Моравецки сподели, че " упражняването на напън има смисъл " и че думите й са " искра вяра ", че Германия може даже да взе участие в обединението.

Припомняме, че Словакия и Чехия са подготвени да трансферират на Украйна танкове " Леопард ", предоставени им от Германия. Говореше се за към 30 единици съоръжение .

Освен това Германия е подготвена да форсира напредъка по производството на танкове Leopard 2, в случай че има съответни съглашения със съдружниците. Германският министър на защитата Борис Писториус даде обещание да преразгледа запасите от танкове в страната .

Съединени американски щати считат, че доставките на танкове " Ейбрамс " за Украйна към момента нямат смисъл заради обстоятелството, че тази техника е сложна за поддръжка.
 Полша дава танкове
Полша дава танкове " Леопард " на Украйна и без позволение от Германия

Варшава е подготвена на " ексцентрични дейности "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР