Полша ще бъде домакин на финалите в следващото издание на

...
Полша ще бъде домакин на финалите в следващото издание на
Коментари Харесай

Полша отново приема финалите на Лигата на нациите по волейбол при мъжете и през 2024-а година

Полша ще бъде хазаин на финалите в идващото издание на волейболната Лига на нациите, оповестиха от Международната волейболна федерация.

Домакин на решителните мачове на шампионата ще бъде град Лодз, а борбите ще се състоят сред 27 юни и 30 юни 2024 година в " Атлас Арена " в Лодз.

По този метод Полша за втора поредна година ще одобри заключителните борби от конкуренцията при мъжете, откакто през тази година финалът бе в Данск, където за огромна наслада на домакините " Дружина полска " стигна до трофея след триумф против Съединени американски щати с 3:1 гейма.

Във финалния шампионат следващата година с изключение на домакините ще вземат участие и седемте най-хубави тима в предварителните шампионати, които ще се изиграят сред май и юни в шест страни - Бразилия, Турция, Канада, Япония, Филипините и Словения.

В идващото издание на Лигата на нациите ще вземат участие тимовете на Аржентина, Бразилия, България , Канада, Куба, Франция, Германия, Иран, Италия, Япония, Нидерландия, Полша, Сърбия, Словения, Турция и Съединени американски щати.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР