Полша поиска Европейската комисия да оттегли съдебните процедури срещу нея,

...
Полша поиска Европейската комисия да оттегли съдебните процедури срещу нея,
Коментари Харесай

Полша поиска ЕС да прекрати делото срещу нея за мигрантските квоти

Полша изиска Европейската комисия да отдръпна правосъдните процедури против нея, които се водят поради отхвърли й да приема квотите за систематизиране на мигранти, предава Reuters.
Министерството на външните работи на Полша съобщи, че страната е подготвена да се „ бори “ в съда.
„ Полша изпрати молба на Европейската комисия да приключи процедурата за нарушаване. Ако тя продължи, Полша е подготвена да аргументира и отбрани мнението си пред Европейския съд “, обявиха от полското Министерство на външните работи.
Управляващата в Полша консервативна „ Партия на закона и справедливостта “ (ПЗС) неведнъж е подлагала на критика решението на Европейски Съюз за преразпределение на мигранти във всяка страна-членка, за да бъдат облекчени Гърция и Италия, съобщи Фокус.
„ Колко още европейски градове би трябвало да бъдат ударени от терористите, с цел да се разсъни Европейският съюз? За да признае Европейска комисия, че сляпото приемане на всички, които идват на европейските крайбрежия, е равнозначно на това да се завърже примка към врата на Европа? “, сподели по-рано полският министър на вътрешните работи Мариуш Блащак.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР