Полша поиска Европейската комисия да оттегли съдебните процедури срещу нея,

...
Полша поиска Европейската комисия да оттегли съдебните процедури срещу нея,
Коментари Харесай

Полша с пореден опит оттегли съдебните процедури, този път се хвана за терористите: Кога ще се събуди ЕС?

Полша изиска Европейската комисия да отдръпна правосъдните процедури против нея, които се водят поради отхвърли й да приема квотите за систематизиране на мигрантите, предава Reuters. Министерството на външните работи на Полша съобщи, че страната е подготвена да се " бори “ в съда. " Полша изпрати молба на Европейската комисия да приключи процедурата за нарушаване. Ако тя продължи, Полша е подготвена да аргументира и отбрани мнението си пред Европейския съд ", обявиха от полското Министерство на външните работи, представено от " Фокус ".

Управляващата в Полша консервативна " Партия на закона и справедливостта " (ПЗС) неведнъж е подлагала на критика решението на Европейски Съюз за преразпределение на мигранти във всяка страна-членка, за да бъдат облекчени Гърция и Италия.

" Колко още европейски градове би трябвало да бъдат ударени от терористите, с цел да се разсъни Европейският съюз? За да признае Европейска комисия, че сляпото приемане на всички, които идват на европейските крайбрежия е равнозначно на това да се завърже примка към врата на Европа? ", сподели по-рано полският министър на вътрешните работи Мариуш Блащак.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР