Полша победи с 3:2 Южна Корея в Хожув. Приятелският мач,

...
Полша победи с 3:2 Южна Корея в Хожув. Приятелският мач,
Коментари Харесай

Полша и Южна Корея си спретнаха голово шоу

Полша победи с 3:2 Южна Корея в Хожув. Приятелският мач, който е част от подготовката на двата отбора за Мондиал 2018, предложи доста забавни моменти и трагична развръзка в края. Поляците водеха с 2:0, само че позволиха равнене, преди Пьотр Зиелински да донесе успеха с гол в последната минута.

Азиатците нямаха загуба от този противник, само че началото бе мъчно за тях. След няколко пропуща и пред двете порти, в 32-ата минута Роберт Левандовски засече с глава центриране на Камил Гросицки и откри резултата. Крилото на " тайфа полска " излезе самичък против вратаря на гостите в 39-ата минута, само че не съумя да се разпише. Гросицки обаче се реваншира тъкмо преди почивката и удвои задатъка на тима, воден от Адам Навалка.

Второто полувреме се развиваше равностойно, а попаденията пристигнаха в заключителните минути. Лий Чанг-Мин и Хванг Хий-Чан небрежно изравниха, само че последната дума имаха поляците. В добавеното време Зиелински сстреля доста точно с левия крайник и зарадва публиката на стдиона.

ПОЛША - ЮЖНА КОРЕЯ 3:2
1:0 Левандовски (32)
2:0 Гросицки (45)
2:1 Лий (85)
2:2 Хванг (87)
3:2 Зелински (90)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР