Полша и Саудитска Арабия се изправят един срещу друг в

...
Полша и Саудитска Арабия се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Полша ще иска да спре сензацията Саудитска Арабия

Полша и Саудитска Арабия се изправят един против различен в мач от втория кръг на група “С ” на международното състезание. Мачът е от 15:00 на стадион “Едюкейшън Сити ” в Ал Раян. Двата тима са се срещали едвам един път в другарски мач през далечната 2006 година, когато успеха е за “Дружина полска ” с 2:1.

Поляците пропуснаха да завоюват откриващия си дуел с Мексико /0:0/, откакто Роберт Левандовски пропусна дузпа. Полша сигурно ще желае да се реваншира пред почитателите си и да запише победа. Селекционерът Чеслав Михниевич няма съществени проблеми със състава и ще може да употребява всичките си футболисти. Възможно е треньорът да опита да усили нападателната мощност на отбора си още повече и да пусне Аркадиуш Милик титуляр.

Саудитска Арабия се трансформира в безспорната сензация на шампионата, шокирайки света с успеха си над Аржентина с 2:1. Сега момчетата на Ерве Ренар ще желаят да потвърдят, че триумфът им над Меси и компания не е бил плод на случайност. Френският ментор ще има някои кадрови проблеми. Защитникът Ясер Ал-Шахрани пострада след тежък конфликт в мача с Аржентина и претърпя интервенция на челюстта, тъй че със сигурно е навън за дуела. Халфът Салман Ал Фараж също се контузи по време на първия мач на отбора и остава под въпросителна за срещата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР