Полша, Финландия и Румъния се класираха на второ място в

...
Полша, Финландия и Румъния се класираха на второ място в
Коментари Харесай

Най-щастливата страна в Европа разкри

Полша, Финландия и Румъния се класираха на второ място в данните, като всички те получиха резултат 7,7 от 10, до момента в който в другия завършек на скалата България имаше най-нисък резултат, като единствената страна да реализира по-малко от шест (5,6) по общия показател на задоволеност от живота.

Евростат сподели, че обявата му има за цел „ да улови трендовете в субективното благоденствие на европейските жители “, отбелязвайки, че „ жителите на Европейски Съюз са склонни да бъдат много удовлетворени от живота си като цяло, отчитайки приблизително 7,1 точки от 10 ”.

В него се споделя, че фактори като равнище на обучение, семейство и финансова непоклатимост са повлияли на цялостното задоволство на интервюираните от живота им, а не просто благосъстояние.

„ Интересно е да се означи, че някои страни, свързани с ниски равнища на приходи в близкото минало... като Румъния и Полша, са измежду страните, където удовлетворението от живота е най-високо – показвайки сложността на връзката сред субективното богатство и икономи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР