Половинката на тв водешата Гала – Стефан, може да се

...
Половинката на тв водешата Гала – Стефан, може да се
Коментари Харесай

Стефан на Гала с фетиш към женски ходила и глезени

Половинката на тв водешата Гала – Стефан, може да се прави на доста влюбен в нея, само че в действителност е с много слаби ангели. Негови сътрудници шущукат, че в действителност брадаткото не просто се заглеждал по засукани мадами, а се фиксирал върху дамските ходила и гален.

Стефчо дотам изпадал във екстаз от изящни крайници, че това бил абсолютния му полов култ. Видел ли жена, отговаряща на фантазиите му, той напряко губел надзор. Затова и постоянно се усуквал към девойките от екипа и не спирал да ръси похвали, а от време на време им пускал и ръка, описват възмутени сътрудници. Естествено, обръщал внимание единствено на мацките със строен крайник. 

Из Нова описват, че Гала таман с това го завладяла – със стройните крайници, които са и нейна горделивост. Самият Стефан постоянно я насърчавал да обува високи токчета, с цел да акцентира тънките си глезени. „ Е, в случай че Гала знае, че мъжът й гледа освен нейните крайници, само че и непознатите, напряко ще го взриви ”, подмятат колежки на плевенчанката. Те настояват, че водещата е доста ревностна и като нищо ще ошамари погрешния си обичан, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР