Половинката на репортера Даниел Петканов ще роди по Коледа и

...
Половинката на репортера Даниел Петканов ще роди по Коледа и
Коментари Харесай

ЛАКОМИЯ! Алекс Петканова застраши бебето си

Половинката на репортера Даниел Петканов ще роди по Коледа и към този момент би трябвало да стартира да се отнася по-отговорно към здравето си.

Приятели и почитатели на Алекс Богданска изпаднаха в неразбиране от последните й изцепки, които се дължат само и единствено на лакомията й, написа „ Галерия “.

Тя посети суши бар дружно с половинката си и опатка цяла порция със сурови рибени изкушения, което е неприемливо в нейното състояние. Всяка бременна жена знае, че би трябвало да се лимитира от сходни вкусотии, колкото и да са й на сърце, тъй като може да навреди на бебето си.

За шеметната моделка очевидно този въпрос не стои и тя е решила да поеме риска, единствено и единствено да задоволи желанията си. А и в последна сметка нали споделят, че на бъдеща майка нищо не се отхвърля – може би Дани е бил заставен да й угоди, макар че и той осъзнава заплахата.

Така или другояче, двамата са прекомерно влюбени, с цел да подхождат отрицателно към обстановката, те чакат с неспокойствие да станат родители след броени месеци. Връзката им претърпя катаклизми, само че приключи с прекрасен край – двойката подвигна женитба във „ ВИП Брадър “ и запуши устата на всички, които хулиха Алекс за изневярата.

Тя пък разбра, че нейният човек е точно тв сътрудникът на водещия Милен Цветков , а най-логичният свършек на тяхната история, е да усилят фамилията си. Самата брачна половинка на Петканов е уверена, че желае освен едно, а две или даже три деца.          
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР