Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева, е загърбила

...
Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева, е загърбила
Коментари Харесай

Ирина Тенчева отказа алкохола и се обърна към духовното

Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева, е загърбила напълно светската суетност. Очевидно с напредването на възрастта е осъзнала, че е по-добре да обърне внимание на духовното си рационализиране, в сравнение с физическото. Отказа се от единствения недостатък, който имаше през годините – алкохола и в този момент е безспорна трезвеничка, с което доста се гордее.

 

Тя споделя, че си е дала сметка какъв брой сгрешен и поболяващ е светът на обществените мрежи и медии, възпитаващи отегченото ни его в ненаситна консумация на „ удоволствия “, които действително ни погубват. Заключава, че алкохолът е токсин и поставя точка. Към него има пристрастяване и тя изрично отхвърля да взе участие в популяризирането на клишетата за „ чашата вино на мама “, „ коктейлите на радостните женски компании “ и „ фамилната история зад марката “.

 

Допълва, че е потвърдено, че алкохолът не оказва помощ за по-доброто другарство с другите, а замаскира действителния статус на връзките с близките. След като прочела книга по тематиката, стигнала до прозрението, че би трябвало да изкорени този си нездравословен табиет и от този момент избира точно такива четива. Наблегнала е на заниманията по медитация, заела се е с духовно обогатяване и споделя, че материалното към този момент не й носи същата наслада като преди.

 

Най-голямото й благополучие е, че най-близките й са живи и здрави и са до нея, което й е изцяло задоволително. Подчертава, че бонусите от въздържанието са доста – сънят и физическата централизация се усъвършенстват, усеща се по-свободна, спокойна и уравновесена, свалила е и килограми, без диети и ограничения… към този момент е уверена, че потреблението даже на дребни количества алкохол, граничи с алкохолизъм.

 

 

Припомняме, че брачният партньор й Иван също от дълго време се сбогува с алкохола. Той е признавал, че е бил мощно завързан към чашката по време на брака си с Вихра Петрова, тъй като не се чувствал задоволен в персоналния си живот. Неведнъж е признавал, че е бил на косъм да се трансформира в пияч и да завърши зле. Към днешна дата освен, че е зачеркнал алкохола, а се храни здравословно и даже спортува.

 

Припомняме, че любовта им стартира преди десетилетие като извънбрачна случка. Към днешна дата са щастливи дружно и настояват, че любовта им е улегнала, само че все по този начин мощна, и въпреки тя да е по-възрастна от благоверния си, това не им пречи на връзките.

 

Винаги се е представяла като всеотдайна майка и отлична стопанка. Най-малкият й наследник Самуил, е плод на любовта й с Иван. Радва се и на две пораснали деца от първия си брак – Спас и Вирджиния, а Иван има щерка Ава от брака си с Вихра Петрова.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ирина Тенчева Иван Христов алкохол зависимост алкохолизъм трезвеник духовно израстване светска суета

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР