Половинката на Кристиано Роналдо дотолкова се е възгордяла от връкзата

...
Половинката на Кристиано Роналдо дотолкова се е възгордяла от връкзата
Коментари Харесай

"Най-злата жена е до теб", написал на Роналдо чичото на Джорджина

Половинката на Кристиано Роналдо дотолкоз се е възгордяла от връкзата си със звездата, че се е отрекла от всички свои родственици, евентуално като се изключи сестра си. Такова усещане основават думите на нейния чичо Хесус, който тези дни се оплака, че тя е спряла да го търси, откогато е почнала връзката ѝ с футболиста на Манчестър Юнайтед.
Хесус споделя, че е наскърбен от отношението на дамата, която преди да се влюби в Роналдо, беше продавачка в бутик на " Гучи ". Той счита, че Джорджина е зла и го е написал на Роналдо в обществените мрежи, само че надали португалецът е прочел това.
" Написах във Facebook на Кристиано: " Най-злата жена е на твоя страна и в случай че искаш да знаеш за това, свържи се с мен, ще ти опиша ", показа мъжът, а думите му бяха представени от " The Sun ".
Недоволна от звездоманията на гаджето на Роналдо е и нейната вуйна Лидия. " Тя спря да звъни на чичо си и баба си в деня на раждането (на Алана Мартина евентуално, бел.ред.). Опитахме се да ѝ се обадим и се оказа, че си е сменила номера. Сега всички ще схванат какъв брой е безсрамна ", споделя дамата.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР