Половинката на Криско – Цвети, има мания за слабост и

...
Половинката на Криско – Цвети, има мания за слабост и
Коментари Харесай

Половинката на Криско държи малката Амая на диета

 Половинката на Криско – Цвети, има фикс идея за уязвимост и добър външен тип и желае да съобщи и на щерка си Амая същите упоритости. По време на първата си бременност някогашната танцьорка качи към 15 кг, които й се сториха доста, само че ги смъкна за по-малко от 2 месеца. Брюнетката се подложи на известната кето диета и се втали стремително.

Само няколко месеца по-късно обичаната на рапъра забременя още веднъж, само че този път не си разреши да яде на стомах. " Ограничавам се, тъй като не желая да напълнея доста ", призна в едно от интервютата си Цветелина.

Тя качи малко килограми по време на втората си бременност, а незабавно след изписването от болничното заведение се втурна да тренира у дома и сподели по какъв начин вае тяло в домашни условия. Красавицата се е вманиачила, че дъщеричката й Амая е склонна към напълняване и е поставила едногодишната си наследница на диета. Цвети се похвали, че храни бебето най-вече с протеини и мазнини, написа " Уикенд “.

Тя разгласява фотография по какъв начин Амая хапва скир – млечен артикул с доста протеин и ниско наличие на мазнини. Той се употребява от хора, които спортуват интензивно и държат на здравословния метод на живот. Скирът не е нездравословен, само че е не целесъобразно деца да се хранят най-вече с такава храна, тъй като се нуждаят от всички макронутриенти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР