Половинката на Иван Христов Ирина Тенчева готви мащабен ремонт в

...
Половинката на Иван Христов Ирина Тенчева готви мащабен ремонт в
Коментари Харесай

Ирина Тенчева изхвърля всичко от дома си

Половинката на Иван Христов Ирина Тенчева готви огромен ремонт в дома си, разбра HotArena.

От седмици майката на три деца чисти, подрежда и изхвърля остарели облекла и посуда. Сега обаче на ред са мебелите, които някогашната телевизионна водеща би трябвало незабавно да разкара, с цел да може да стартира работата си. 

„ Приятели, продавам тези симпатични ретро мебели от дом, в който минаха най-хубавите ми детски години. Бързам, тъй като не мога да стартира ремонт преди да съм се освободила от нещата, които няма да употребявам ”, пусна в публикация Тенчева.

Мебелите са благосъстоятелност на родителите й, като преди време били претапецирани. В обявата написа, че Ирина незабавно търси кой да одобри старите й дивани.

Цената им е 450 лева и за нея въпреки и демоде, наподобяват много непокътнати. 

„ Продавам моден комплект разтегателен 3-местен диван-спалня, 2 фотьойла и 2 табуретки. Мебелите са с италианска дамаска, типичен жанр, в чудесно положение. В разтегнато положение диванът се трансформира в спалня с размер 1.50м на 1.90м. с включен към комплекта дюшек. Разчитам купувачът персонално да транспортира мебелите ”, написа дамата на опосума Иван, предават от Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР