Половинката на Даниел Петканов публикува своя снимка по бански, с

...
Половинката на Даниел Петканов публикува своя снимка по бански, с
Коментари Харесай

Още Никой Не Знае! Оперираха Александра Богданска! По Първоначална Информация Съпругата На Лудия Репортер Е Била

Половинката на Даниел Петканов разгласява своя фотография по бански, с която още веднъж разтуптя мъжките сърца. От фотоса ясно се вижда, че деколтето й е станало по-пищно.

Точно преди година хубавицата се подложи на интервенция за увеличаване на бюста. От тогава тя е един от най-търсените модели за рекламиране на бански костюми.

Очарователната Алекс не крие, че се е подлагала на интервенция за увеличение на гърдите. Но отхвърля, че неотдавна се е подложила на втора намеса за увеличение размера на гърдите.

Точно преди година тя си постави 300 кубика в гърдите и показа, че го е направила поради работата си, написа разкрития.ком. Любимата на Даниел Петканов не крие, че откогато си е поставила силикон, има повече оферти за работата и интервенцията й е помогнала доста.

Красавицата е в трескава подготовка за идното лято. И през този сезон тя има куп професионални задължения и към този момент е ангажирана за фотосите на десетки реклами. Освен козметика и облекла, Алекс популяризира и бански.

От стилните организации в чужбина тя е търсена и за реклами на артикули от бита и телекомуникационни услуги. Красавицата не може да се оплаче от липса на задължения.

Преди няколко месеца тя провокира същински възторг и с присъединяване си във „ ВИП Брадър “. По време на формата тя й нейният обичан Даниел Петканов си размениха брачните клетви пред погледа на цяла България.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР