Половинка на Филип Плейн да си! Моника Валериева се размина

...
Половинка на Филип Плейн да си! Моника Валериева се размина
Коментари Харесай

Плеймейтките им завиждат: Лучия и Филип със супер лукс и уникално парти

Половинка на Филип Плейн да си! Моника Валериева се размина със международна популярност на държанка №1 на стилния дизайнер, само че друга съумя даже да забременее от него. Лучия Бартоли е момиче с високи цели, които реализира с необятен обсег. Красавицата бе в центъра на вниманието, а повода - празненството на Филип Плейн по случай рождения му ден. 

44-годишният Филип означи рождения си ден в много стеснен кръг от другари. Лучия се постара да покаже на света, че тяхното " непретенциозно "... несъмнено не е това, което множеството нас си показват. Луксозни тоалети, баровска конюнктура и един Rolls Royce, бейбе. Няма данни Пиленцата от Монако да са участвали на празненството, само че не сме сюрпризирани. На събитието са участвали в действителност топ гъзари и инфлуенсъри.

Виж още: Ето ги 4-те най-секси млади БГ актриси! 

Лучия написа в Instagram, че е доста щастлива с половинката си. " Няма по какъв начин да съм по-благодарна, че подобен мъж е мой сътрудник в живота и ще бъде татко на първата ни обща рожба ", написа Бартоли към фотото горе.

Семейството Плейн ще се усили с още един член тази година. Любимият дизайнер на родните инфлуенсърки и чалгарки има едно по-голямо дете, което е от предходна връзка.

Виж още: Кралят на маникюра Крис Младенов: за настоящите трендове през тази година и най-неприятните клиенти 

Изображение: https://www.instagram.com/xluciabartoli/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР