Половината от хората, които се разхождат по улиците, са с

...
Половината от хората, които се разхождат по улиците, са с
Коментари Харесай

Д-р Чобанова: Половината от хората, които се разхождат по улиците, са с коронавирус

 Половината от хората, които се разхождат по улиците, са с ковид. Той не може да се задържи да стои у дома. Много хора вървят на работа и заразяват сътрудниците си. Ние каквото и да вършим, сме изпуснали лавината. Да, ще се понижи контакта сред хората. Но като се разхлабят малко ограниченията, нещата ще се усложнят отново.

Това сподели по БТВ доктор Виктория Чобанова от асоциацията на общопрактикуващите лекари.

" Не е въпросът в теста. Не всеки може да получи ваучър за проучване за ковид. Видяхте, че в Китай за 9 заболели индивида, са изследвали град с милиони. У нас е безпорядък. Много хора не си вършат проучвания, тъй като ще похарчат едни пари и ще ги затворят. Много хора не се обаждат на лекарите и чакат да им мине. Това е българския вид за справяне с коронакризата. Ние сме единствената страна в света, в която има разбъркване на потоците във всяка една болница ", изясни още тя.

" Все още не съм засекла грип, само че има заболели, които не са с ковид. За тези ваксини ние лекарите нищо не знаем. Не знаем какъв е вида на имунизацията. Каква имунизация вършим в пика на болестта?! Лекарите нямаме здравна информация за имунизациите ", уточни доктор Чобанова.

Има моменти, в които ние не можем да издадем електронно направление. Ще мине известно време, преди този момент нещо да стане безпрепятствено и действително, сподели т
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР