Половин рожден ден или точно 6 месеца, отпразнува Маги Джанаварова

...
Половин рожден ден или точно 6 месеца, отпразнува Маги Джанаварова
Коментари Харесай

ИСТИНАТА: Ето защо Маги Джанаварова продължава да мълчи за бащата на бебето си!

Половин рожден ден или тъкмо 6 месеца, отпразнува Маги Джанаварова от раждането на своето първо дете - дребната Елизабет. Бебокът получи торта, както се поставя на всеки рожденик и певицата я сподели на света, с цел да видят всички каква голяма сладуранка е.

Малката " бузанка " мигновено притегли хиляди лайкове в мрежата, само че мнозина се запитаха - добре де, а къде е таткото?! Всъщност бащата на бебето на Маги Джанаварова не липсва единствено в този момент на фрагментите, той липсва от самото раждане, че и от бременността.

Странно за какво певицата го пази в цялостна загадка и не отваря дума за него. Появиха се две изказвания - едното бе, че Маги се бои половинката й да стане публично притежание, с цел да не притегли към себе си непознати дами, които да разбият щастието им. И в това има логичност при все, че някогашният й избраник й изневери не с коя да е, а с нейна колежка преди време. Говореше се, че става дума за Дарина Йотова - Дара.

Втората догадка е, че Маги се е разделила с бащата на детето си още след раждането, тъй като не са си паснали като характери. Засега най-малко източници твърдят, че първото съмнение е правилно и че Джанаварова просто не желае да излага персоналния си живот и благополучие на показ.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР