Половин година след премиерата на Lexus LM, сега той бе

...
Половин година след премиерата на Lexus LM, сега той бе
Коментари Харесай

Луксозният ван на Lexus дебютира в Европа


Половин година след премиерата на Lexus LM, в този момент той бе публично показан в Европа и Обединеното кралство. Премиерата бе съпроводена с обширна изложба, представяща първокласния миниван. Европейските клиенти ще могат да поръчат LM с четири или седем места, като несъмнено, четириместната версия е по-луксозната от двете и съгласно Lexus " е върхът на лукса ". Задните седалки на този модел са въодушевени от тези в първа нласа на самолетните компании и са проектирани по този начин, че да понижават разклащането на главата, да усъвършенстват стойката и да могат да се накланят до изцяло хоризонтално състояние, в случай че пасажерите имат потребност от отмора.

 Луксозният ван на Lexus дебютира в Европа - 2

Седалките имат функционалност за наклоняване, с цел да се предотврати плъзгането на пасажера напред при прекъсване на автомобила, оферират функционалности за подгрев и обдухване и включват седем функционалности за масаж в.. Седемместните версии разполагат с ВИП седалки на втория ред и прибиращи се седалки на третия ред в настройка две плюс едно.
 
 Луксозният ван на Lexus дебютира в Европа - 3

Екстрите включват още 3D съраунд система Mark Levinson с 23 високоговорителя и 48-инчов екран при версиите с четири места, деен надзор на шума, както и шумоизолиращи джанти и гуми. Четириместната версия включва и петслойна тапицерия, до момента в който седемместният модел има малко по-малко усъвършенствана аудиосистема с 21 високоговорителя. Седемместният модел компенсира неналичието на 48-инчов екран с по-малък 14-инчов падащ екран в тавана.

 Луксозният ван на Lexus дебютира в Европа - 4

Всички модели в Европа ще се продават в осъществяване LM 350h и общоприетоо задвижване на четритие колела. Двигателят е 2,5-литров хибриден задвижващ елемент с мощ 247 к.с. и въртящ миг 329 нютон метра, което разрешава ускоряване до 100 км/ч за 8,7 секунди и оптималната скорост 190 км/ч.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР