Положителният тест за Covid-19 на Новак Джокович от 16 декември

...
Положителният тест за Covid-19 на Новак Джокович от 16 декември
Коментари Харесай

Прокуратурата в Сърбия: Тестът на Джокович е истински

Положителният тест за Covid-19 на Новак Джокович от 16 декември е достоверен, разгласи прокуратурата в Сърбия, откакто бяха повдигнати въпроси към валидността на изказванията на международния номер 1.

Джокович показа позитивен тест пред граничните управляващи в Австралия в опит да бъде пуснат в страната, без да е имунизиран, само че в последна сметка той бе депортиран, а след това стана ясно, че сърбинът е нарушил карантината си и е посетил няколко обществени събития в дните след позитивната проба.

Самият той съобщи, че това е било демонстрация на " неверна преценка ", само че следствие на Би Би Си демонстрира разминаване в серийните номера на пробива на Джокович съпоставено с други проби, взети в Сърбия. В последна сметка от сръбската прокуратура оповестиха, че няма нередности с пробите на Джокович и той в действителност е дал позитивна такава на 16 декември.

" Бе открито, че Новак Джокович е тестван няколко пъти и резултатите от 16 и 22 декември са годни ", се споделя в изказване на прокуратурата. От там обаче не разясняват нарушаването на карантината, което предстои на глоба от закона.

В същото време Даниел Мукш, който написа биография за Джокович, съобщи, че сръбският тенисист е решил да си сложи ваксина против ковид. " От това, което слушам от обкръжението му, мисля, че той ще се имунизира. Може би финалът в Мелбърн също е съдействал за това. 21-та купа на Рафаел Надал го стимулира, няма подозрение в това ", разяснява Мукш пред австрийска телевизия.

Книгата на Мукш за Джокович, озаглавена " Живот във война ", ще излезе през март.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР