Положителна проба на тест за COVID-19 бе причината Григор Димитров

...
Положителна проба на тест за COVID-19 бе причината Григор Димитров
Коментари Харесай

Григор се подготвя с миналогодишния финалист в Делрей Бийч

Положителна проба на тест за COVID-19 бе повода Григор Димитров да пропусна в началото запланувания в графика си ATP 250 шампионат в Далас през актуалната седмица. Първата ни ракета даже се прибра за малко назад в своя дом в Монако, само че не след дълго се завърна назад в Северна Америка, тъй като благодарение на специфична покана от уредниците получи опция да се включи в Delray Beach International Tennis Championships 2022.

Все още не е известно по кое време първата ракета на България ще постави начало на изявите си във Флорида, защото Димитров е подложен под номер три и стартира присъединяване си непосредствено във втори кръг, където чака спечелилия всред Джордан Томпсън и квалификант. В момента Григор организира взаимни тренировки с останалите играчи, избрали да се включат в надпреварата, а вчерашният му спаринг сътрудник бе миналогодишния финалист и локален любим - Себастиан Корда.

Great to see and on the practice courts
— Court-Side with Beilinson Tennis (@Court_Side_w_BT)
Видео от взаимната подготовка на Себи и Григор бе оповестено в Twitter, като това не е първият път, в който двамата да се срещат на корта, въпреки формален дуел посред им в ATP Тура към момента да не се е състоял. За Корда жребият отреди съществено тестване още в първи кръг, а точно среща с Танаси Кокинакис, до момента в който при възможен четвъртфинал американецът ще би трябвало да премери сили с поставения под номер едно - Камерън Нори.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР