Положителна енергия в дома – по-добър живот! Общата енергия в

...
Положителна енергия в дома – по-добър живот! Общата енергия в
Коментари Харесай

Поддържайте енергията в дома си положителна!

Положителна сила в дома – по-добър живот!

Общата сила в къщата оказва доста въздействие върху индивида. Благодарение на нея се появява възприятие на сигурност, мир и отбрана.

Дори гостите в такава къща или апартамент чустват уюта и комфорта.

Не забравяйте, че вие създавате силата в къщата! Конфликти, кавги и потиснати отрицателни страсти могат да влошат доста силата. Поради тази причина отбраната на къщата може да отслабне и по този начин отрицателната сила ще минава свободно из къщата.

Доста постоянно в такива къщи хората се разболяват, пораждат дребни неприятности и проблеми. Важно е да знаете историята на къщата или жилището, в който живеете. Ако преди този момент там са живели други хора.

За да има позитивна сила в дома, би трябвало да следвате няколко много елементарни правила:

Почиствайте по-често. Всички неща би трябвало да бъдат по местата си и ненужните отпадъци би трябвало да бъдат изхвърлени. Мокрото разчистване е от огромно значение, водата няма да разреши негативно струпване в ъглите на жилището.

Трябва да има ред и в кухнята. Това се отнася за печката, масата за хранене и така нататък Всичко би трябвало да се поддържа чисто. И не оставайте останки от храна. За да привлечете шанс, в кухнята можете да поставите един от талисманите на фън шуй.

Спалнята също би трябвало да се поддържа чиста. Прахът под леглото може да повлияе отрицателно на силата на стопанина, да не приказваме за здравето. Мястото за отмора не би трябвало да е претрупано с доста мебели.

Вижте още: Лечебните свойства на карамфила

Восъчните свещи са не по-малко ефикасни. Техният огън е в положение да прочисти къщата даже от доста мощно замърсяване с неприятна сила. Затова ще са нужни няколко свещи.

Редът и чистотата въздействат на качеството на силата вкъщи. И не забравяйте да правите почистващи ритуали.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР