Положението в Съединените щати преди изборите се разви парадоксално. Днес

...
Положението в Съединените щати преди изборите се разви парадоксално. Днес
Коментари Харесай

Обвинението в изнасилване може да доведе Тръмп до Белия дом

Положението в Съединените щати преди изборите се разви парадоксално. Днес не републиканците против демократите се състезават за президентския пост. По-скоро политици от двете партии извършват поръчки за дълбоката страна против един единствен претендент, който желае да разбие системата. Този претендент, както се досещате, е Доналд Тръмп с неговия девиз „ Пресушете блатото “.

Подкрепата за акцията на Тръмп е голяма и нараства. Дори и най-простодушните американци стартират да осъзнават, че върхушката управлява както републиканците, по този начин и демократите. Който и да пристигна на власт - било Бърни Сандърс, било Рон ДеСантис - дълбоката страна ще го управлява изцяло и няма да има прогрес в живота на елементарния американец към по-добро. Единствена вяра е за Тръмп. Оттук и рейтингите му.

Не е изненадващо, че естаблишмънтът стартира същински лов за Тръмп. Веднага откакто абсурдът с повдигането на обвинявания против него по случая на заплащанията за порно актрисата Сторми Даниелс утихна, дойде ново наказателно дело.

Този път нещата са съществени: 76-годишният Тръмп е обвинен в обезчестяване, за което се твърди, че е направил преди двадесет и седем години. Извинете, само че какво ще кажете за отминалостта? Дори за ликвидиране е по-малко.

Но прокуратурата в Ню Йорк, която намерено служи на Демократическата партия на Съединени американски щати, разгласи мораториум върху отминалостта на случаите на тормоз и обезчестяване. Това е добре позната процедура, за първи път беше въведена по време на придвижването “Аз Също ”. Тогава пъргавата американска Темида съумя да приземи Харви Вайнщайнзад решетките.

Следователно през днешния ден в Ню Йорк човек може да бъде упрекнат в обезчестяване " от времето на Очаков и завладяването на Крим ". Прокуратурата ще го прегледа, изключително в случай че обвиненият е бял хетеросексуален мъж и има политическа поръчка за него.

Какво са правили Тръмп и Джийн Карол на границата на 1995-1996 година? Карол е известна журналистка, тя е с три години по-възрастна от Тръмп и дълго време написа публикации за " блясъка ". Или в края на 1995 година, или при започване на 1996 година (ищцата в действителност не си спомня датата на престъплението), тя се засича в Манхатън с нейния всемирски прочут Доналд Тръмп. Тогава никой не може да си намерения, че този чорлав плейбой ще бъде президент на Съединени американски щати.

Това, което последва, наподобява като епизод от „ Сексът и градът “. Разговаряйки и флиртувайки, двойката потегля да пазари и по някое време се озовава в пробната на блестящия повсеместен магазин “Бергдорф Гудман ”. Дони предлага на Джийн да опитва сиво боди. “Пробвай го ти ”, е споделила тя. Той кина, взема бодито, влиза в пробната и ѝ прави знак да го последва. Тя влиза там.

Тук би трябвало да разберете, че сепаретата в “Бергдорф Гудман ” не са просто кътчета с загради, те са по-скоро като дребни първокласни хотелски стаи. Има даже дивани.

Днес Джийн Карол в своя иск упреква Тръмп, че я е изнасилил в тази кабина. Какво ѝ е попречило да се обади за помощ - към клиентите в такива магазини не се ли въртят най-малко десетина консултанти и продавачи? Защо не е съобщила незабавно за изнасилването? Тогава злодеят щеше да бъде заловен на мястото на престъплението. Добре, потрес, контузия, само че за какво не отива в полицията малко по-късно?

На тези въпроси няма отговори. Освен това те могат да бъдат заложени единствено в " властническа " Русия. В цитаделата на демокрацията да се съмняваш в честността на Джийн Карол е непристойно, срамно, неприлично за образован човек. Защото „ на дамите просто би трябвало да се има вяра “, както споделя религията на “Аз Също ”.

Освен това в днешна Америка е невероятно обществено да се запитаме: за какво милиардер, щастливо женен за хубавица (през 1996 година това е актрисата Марла Мейпълс), изнасилва някого?

Изненадващо, Джийн Карол твърди, че случилото се в пробната е било такава покруса за нея, че по-късно въобще не е имала сантиментална връзка, само че не помни точната дата на случилото се.

Въпреки всички несъответствия, книгата с записки на Карол много скапе имиджа на президента на Съединени американски щати през 2019 година През ноември 2022 година журналистката го съди. А преди няколко дни Карол се яви пред правосъдни заседатели в съд в Ню Йорк, започвайки с крилатата фраза: „ Тук съм, тъй като бях изнасилена от Доналд Тръмп “. Максималната задача на демократите, които я спонсорират, е да вкарат Тръмп в пандиза, минималната задача е вярно да го завлекат в калта, да го отвлекат от предизборната акция и да му скъсат нервите.

Въпреки това, както означават локални наблюдаващи, съдилищата не отвличат вниманието на Тръмп от акцията му: те са неговата акция. Преследването на някогашния президент единствено ускорява благосклонностите на гласоподавателите. „ Тръмпистите го трансфораха в страдалец, той стана фашистки Исус Христос “, възмущават се демократичните медии. Колкото повече властта притиска Тръмп, пробвайки се да му попречи да завоюва изборите, толкоз по-големи са възможностите му да се върне в Белия дом.

Междувременно един непостоянен претендент поляризира американското общество, подклажда взаимна ненавист и със самото си битие води Щатите към революция. Пожелаваме триумф на Тръмп в това начинание.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР