Положението на управляващите е много тежко. За първи път от

...
Положението на управляващите е много тежко. За първи път от
Коментари Харесай

Политолог: За пръв път ГЕРБ влизат в избори от второто място

Положението на ръководещите е доста тежко. За първи път от 10 години насам ГЕРБ влиза в предизборна акция с еднопосочно несъмнено второ място. Това сподели политологът проф. Александър Маринов.
„ Всички съществени социологически организации дават на ГЕРБ второ място. Нещо сходно имаше преди две години, само че тогава данните бяха спорни и нестабилни, а в този момент няма никакво подозрение, че става дума освен за моментна картина, а за наклонност и то мощна наклонност. Ясно е, какво е ситуацията и при съдружниците - съдружните сътрудници, те са не разединени, а напряко разпердушинени и потеглят поотделно. Дори един да успее да вкара евродепутат, сред тях напрежението ще се ускори, тъй като някой би трябвало да поеме виновността за това, че са се разпаднали по подобен метод. Разбира се, ръководещите, ГЕРБ, имат един късмет – още не си е споделила тежката дума склонността на главните им съперници от Българска социалистическа партия да вършат невероятни, невъобразими неточности на последната права преди изборите “, разяснява политологът.
Според проф. Александър Маринов това, което се следи в България като метод на ръководство, политика, резултати, власт и корист с нея, не звучи европейско. В прочут смисъл напрежението, несъгласията, възмущението и протеста на българите против този метод на ръководство безусловно и метафорично съставлява точно отбрана на европейския метод на мислене, сподели още проф. Маринов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР