Положението на пребития служител на ПФК Левски Цветан Вълчев е

...
Положението на пребития служител на ПФК Левски Цветан Вълчев е
Коментари Харесай

Служителят на Левски е с опасност за живота

Положението на пребития чиновник на ПФК Левски Цветан Вълчев е извънредно тежко, научи Sportal.bg. Маркетинговият шеф на " сините " беше пребит свиреп с железа от двама непознати безусловно пред офисите на клуба на стадион " Георги Аспарухов ", тази заран, до момента в който е отивал на работа. Вълчев мигновено беше закаран с кола за спешна помощ в болница УМБАЛ " Царица Йоана-ИСУЛ ", където е дошъл в безсъзнание. След направените му проучвания се оказа, че контузиите му са извънредно тежки. Мъжът има три огромни дупки в глава, счупени ребра, а също по този начин има други контузии, които тормозят лекарите. " Това е опит за ликвидиране ", коментирали лекарите пред околните и сътрудниците на Вълчев, които се намират в болничното заведение.

Sportal.bg се свърза с " УМБАЛ " Царица Йоана-ИСУЛ ". " Вълчев е с голям брой контузии и заплаха за живота ", разясниха лекар Фани Цуракова, която също по този начин е и ПР на болничното заведение. Тя разгласи, че има възбрана от шефа да прави повече мнения за случилото се.

Вълчев от над 10 години работи в маркетинговия отдел на Левски, като е заемал разнообразни длъжности през годините. Всички чиновници в офисите на клуба са шокирани от случилото се по-рано през днешния ден.

Цветан Вълчев е определян за извънредно спокоен и спокоен човек от своите сътрудници, които нямат визия какво може да е провокирало такава свирепост и експанзия измежду бял ден към него. Органите на реда незабавно дойдоха на " Герена ", с цел да вземат показания и да стартират работа по разрешаване на случая и определяне на побойниците.

От синия клуб на този стадий не престават да не дават коментар по тематиката.

фотография: фейсбук
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР