Положението на държавата след две години революции и шест месеца

...
Положението на държавата след две години революции и шест месеца
Коментари Харесай

България катастрофира заради Петков и Василев

" Положението на страната след две години революции и шест месеца на ръчно ръководство е пагубно и директни виновници за това са Кирил, Асен и тяхната клика ", това изрично мнение изрази политическият анализатор и продуцент Виктор Димчев посредством статус в персоналния си фейсбук профил.

" Все по-бързо и все по-ясно става, че краткото ръководство на Почтените братя е същинска съсипия за страната. Не просто са изпълнявани поръчки на непознати държавни управления, крадени са пари, разпределяни са комисионни, назначавани са свои хора, всичко това е вършено неспособно от некадърници.

Не, това не са думи от опозицията, а вътрешна рецензия, започващи правни дейности, разкрития за безвластие, комисионни и страховита политическа корупция. Критика, която се сипа от всички страни към съвсем всички дейности на досегашните спасители. 

Умението да управляваш страна не е същото като това да врътнеш някой дядо да ти подари имот на Околовръстното. 

Но да погледнем на позитивното – макар че освободиха куп олигарси от наказателна отговорност и даже унищожиха профилираното правораздаване, с цел да отърват кожата на партийните си донори, Почтените братя удариха на камък в това да обезглавят и овладеят Прокуратурата.

Вместо това сега против себе си имат един доста ядосан някогашен честен Румен Радев, един доста сърдит Бойко Борисов и един доста подготвен за отплата Иван Гешев. Ще се върви по пандизите. Да си знаете ", добави Димчев.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР