Положението е много тежко. Висял съм не само от 12-ия,

...
Положението е много тежко. Висял съм не само от 12-ия,
Коментари Харесай

Стефан Мавродиев с любовни трепети висял по фасадите на сгради

" Положението е доста тежко. Висял съм освен от 12-ия, само че и от петия етаж, абе, от всеки етаж съм висял от обич. То човек като го заловен лудите и избликне в него духът, се случва това. Добре, че не се е случило да се претрепя ", сподели Стефан Мавродиев.

На млади години Стефан Мавродиев бил бясно влюбен в колежката си Елена Райнова, разкриват български театрали. Двамата са дебютанти в Пловдивския спектакъл, когато Маврото хлътва по хубавицата. Една нощ той решил да се прави на Ромео и се изкатерил по водосточната тръба към прозореца на своята " Жулиета ". Почукал с вяра да го пусне, само че тя затворила внезапно и Мавродиев полетял надолу по олука. Отървал се със строшен крайник, като контузията от любовното му приключение му остава доживот. Легендарният артист продължава да накуцва, което не му пречи да преследва новите си увлечения със забележителна сила.

Пред " България Днес " Маврото показа, че " поради любовта си заслужава да живееш, а не да умираш ". " Много е грозно да се самоубиваш от обич. Аз съм обичал доста мощно и това са най-прекрасните прекарвания в живота ми ", уверен е доайенът на Младежкия спектакъл.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР