Полковник Роман Червински, когото Washington Post смята за отговорен за

...
Полковник Роман Червински, когото Washington Post смята за отговорен за
Коментари Харесай

Политик коментира новата версия за терористичната атака на „Северен поток“

Полковник Роман Червински, който Washington Post счита за виновен за терористичната офанзива против Nord Stream, е просто „ продължителен несретник “, сигурен е писателят и политик Николай Стариков. Той изясни своята позиция в ефира на радио Спутник.

„ Вашингтон пост ненадейно ни уточни основния човек, който се допуска, че е отговорен за взривяването на „ Северен поток “. Вестникът „ назначи “ за тази работа Роман Червински, един от чиновниците на украинските специфични служби.

Погледнах послужния му лист. Първо под негово управление беше похитен опълченец от Донбас, който сякаш знаеше нещо за „ свалянето “ на малазийския Боинг, по-късно се оказа, че не знае нищо и беше сменен. <...>

След това имаше история, когато украинското разузнаване се опита да убеди съветски водач да лети до украинско летище... Всичко приключи с това, че нашите специфични служби, които преговаряха от името на водача, получиха координатите на несъмнено летище, а там, вместо самолета, дохвърчаха 13 ракети. За това Роман Червински беше арестуван на 25 април тази година “, описа Стариков.

Публикацията на WP е образец за това по какъв начин английските и американските медии популяризират дезинформация, като основават избрани „ логичен вериги “, продължи той.

„ Когато четем пресата на тези страни (САЩ и Англия – ред.), от време на време я възприемаме като източник на информация. Това е доста рисково, тъй като това е на първо място източник на дезинформация. <…> Вижте логическата верига, която се получава. Хроничен несретник... взе и взриви Северен поток.

След което той извърши още една несполучлива интервенция, беше изпратен в пандиза, а по-късно беше избран за отговорен за една от най-големите терористични офанзиви в историята на човечеството. Знаете ли какво ще се случи по-късно?

Тогава той внезапно ще се обеси с колана си от позор, или сърцето му ще откаже, или бъбреците му ще спрат да работят. Това е всичко. Британските вестници и американските списания ще пишат: това е, казусът е решен “, допусна писателят.

Според него опитите на Роман Червински да опровергае присъединяване си в терористичната офанзива няма да доведат до нищо.

„ Северните потоци се взривяват от американските разследващи служби. След това се появява публикация на Сиймор Хърш...

Тогава се захващат да " клепат " историята за отложен български паспорт, пропуснат на шхуната... Тоест положителни експерти са в украинските специфични служби, само че забраванковци... И тогава те потърсиха някой, който да влезе в пандиза, за който не ти е жалост, който може да бъде отговорен и обесен за всичко, което се провали в тази украинска спецслужба през последните години.

Е, откриха го и незабавно го упрекнаха. Най-интересното е, че посредством юриста си той се пробва да спори с демократичната преса: „ Дори не знам защо говорите “. Той не схваща, че в случай че излезе брой на The Washington Post, това е всичко, няма смисъл да спориш. Те сътвориха своя версия, след което, като при Шекспир, всички би трябвало да умрат в края на пиесата “, приключи Стариков.

Превод: Европейски Съюз

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР