Полк. Николай Марков и Ивелин Михайлов призовават гражданите на Варна

...
Полк. Николай Марков и Ивелин Михайлов призовават гражданите на Варна
Коментари Харесай

Полк. Николай Марков и Ивелин Михайлов организират ПРОТЕСТ срещу превръщането на морето в офшорна индустриална зона

Полк. Николай Марков и Ивелин Михайлов приканват жителите на Варна и покрайнините на ПРОТЕСТ против превръщането на морето в офшорна индустриална зона.

Ето какво пишат уредниците:

На 18 март, понеделник, в 9:30 ч, в хотел “Рослин Димят” във Варна, Центърът за проучване на демокрацията провежда кръгла маса с защити участници във Варна. Темата е
“Отключване на благоприятни условия за вятърна сила в област Варна”.

Целта е да се покажат опциите за бизнеса при разгръщането на офшорната вятърна промишленост в районната стопанска система.
Непоканени са всички наранени от перките в морето - рибарския бранш, туристическия бизнес и българите от всички приморски общини - тяхната орис не съставлява интерес за центъра, където с американски пари изследват демокрацията.
Нещо повече - те към този момент имат демонстрационен план за плаваща офшорна вятърна турбина наоколо до газовата платформа “Галата”. С нея ще изпитват иновация за вятърната агресия в целия свят.
Към опитите да ни трансфорат в емигрантското гето на Европа прибавят още една цел - да сме и индустриално гробище. Варна се подготвя за обезлюдяване, с цел да се освободи територия. Следват американските военни бази.
Има ли съгласни с тази орис?

Ако няма, на 18 март, в 9:30 ч. пред хотел “Рослин Димят” във Варна разгласяваме митинг- заседание.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР