Полк. Невяна Митева сваля пагона, за да стане кандидат за

...
Полк. Невяна Митева сваля пагона, за да стане кандидат за
Коментари Харесай

Полк. Невяна Митева: Не се възприемам като кандидат на ГЕРБ

Полк. Невяна Митева смъква пагона, с цел да стане претендент за вицепрезидент до проф. Анастас Герджиков. За нея знаем, че е републикански първенец с най-хубавото време и до през днешния ден на 200 метра бътерфлай и финалист на олимпиадата в Сеул 1988 година

„ Не се занимавам с политика, работя, дейна съм, поредна съм и най-много съм виновна “. Така показа себе си в изявление за предаването „ Тази неделя “ по бТВ полк. Митева.

Твърди, че определяща в решението ѝ да се кандидатира за вицепрезидент е поддръжката на фамилията ѝ. Има три деца – щерка и двама синове.

Едно от провокациите в кариерата ѝ е било да влезе във Военната академия „ Г. С. Раковски “, тъй като до нейното кандидатстване дами не са били одобрявани. „ Не ми предоставяха опция да стигна до изпитите. На третата година ме позволиха да се явя, бях призната с отлични оценки “, разгласи претендентът за вицепрезидент.

Поканена е персонално от претендента за президент проф. Анастас Герджиков, с който се познават от пет години.

С президента Румен Радев се познава, само че не са работили директно дружно.

„ Не се схващам като претендент на ГЕРБ, и двамата с проф. Герджиков сме надпартийни. Готови сме да водим диалози с всички партии, които ни поддържат. Ако ни поддържат и други, това е добре пристигнало “, съобщи полк. Митева.

С водача на ГЕРБ Бойко Борисов се срещнала през вчерашния ден, когато била посетител на конференция на женската организация на партията.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР