Полицията знае кой е водачът на автомобила, който вчера е

...
Полицията знае кой е водачът на автомобила, който вчера е
Коментари Харесай

В джипа, убил две пешеходки в София - фалшиви номера, синя лампа и полицейска палка

Полицията знае кой е лидерът на автомобила , който през вчерашния ден е провокирал тежката злополука в центъра на София. При случая починаха две млади дами , които просто са изчаквали на светофара очевидно с цел да пресекат кръстовището.

Самият водач е избягал след удара . В момента се търси от полицията, а най-вероятно полицията по-късно ще популяризира и негова фотография.

Комисар Тенчо Тенев, шеф на столичния КАТ, осведоми, че водачът е с голям брой нарушавания - 50 регистрирани прегрешения . Но не е единствено това - автомобилът е с подправени номера . В колата са открити синя лампа и полицейска палка. Автомобилът е регистриран на компания.

В джипа е имало и пасажер - първичната информация се разминава дали е бил мъж или жена, само че и той/тя е напуснал мястото на случая.

По информация на Нова телевизия водачът е някогашен футболист на Левски и " Средец Своге ". Задържан е за черно тото и за разпространяване на опиати.

Джипът е раздвоен на две . Едната от колите се е врязала във входа на метростанция " Европейски съюз " до мола против хотел " Хемус ".

Тази заран беше изтеглена таксиметровата кола. Лека ранен е бил и водачът на таксито, прегледан е от пристигналите на място незабавни медици, само че е отказал хоспитализация.

Спирката е съвсем изцяло разрушена .

Снощи беше обявено, че злополуката е сред три автомобила и един моторист, само че съгласно служителите на реда на място са се сблъскали единствено джипа и таксито . Може да е имало гонка сред моториста и водача, само че мотоциклетът стопира на червен светофар, джипът продължава и се удря в завиващото на зелено такси.
 Автомобил опустоши две дами на тротоар в центъра на София, водачът се търси Обновена
Автомобил опустоши две дами на тротоар в центъра на София, водачът се търси

По първични данни са се блъснали три коли и мотоциклет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР