Полицията знае кои са купувачите на гласове. Въпросът е дали

...
Полицията знае кои са купувачите на гласове. Въпросът е дали
Коментари Харесай

Божанов: Без реформа винаги ще има министър, който вдига телефона само на Пеевски

Полицията знае кои са купувачите на гласове. Въпросът е дали на политическо равнище ще има команда: " Спрете ги! " Прокуратурата е участник в тази верига, която води до деформиране на резултатите, разяснява депутатът от ПП-ДБ Божидар Божанов пред БНР.

С оглед на честността на изборите той се надява при определянето на състава на новото служебно държавно управление " да се покаже рационално отношение " към поста вътрешен министър, тъй като по думите му Калин Стоянов " явно работи за Пеевски ".

Според Божанов купените гласове през 2024 година купените гласове са с най-малко 35 00 повече, а 26 000 от тях са за Движение за права и свободи. По думите му става дума за секции, " в които гласовете се менят по чудноват метод от избори на избори и явно това е избор, който е чудноват, най-малкото - платен или следен ". Той посочи, че секции, в които преди този момент всеобщо е гласувано за ГЕРБ, са изсмукани от Пеевски.

" Калин Стоянов беше неточност. Той е индикация за по-голям проблем - който и да е министър, с добра професионална биография, може да наподобява добре, само че когато инструментите на дълбоката страна са в ръцете на един човек или група хора, няма гаранция, че даже на влизане да е бил ОК, няколко месеца по-късно това няма да се промени ", разяснява още Божидар Божанов на фона на предстоящото оповестяване на състава на новото служебно държавно управление през днешния ден от Горица Грънчарова-Кожарева.
анкета
Ще се оправи ли Горица с изборите
Да, за това е назначена Като всички останали - не Тя е кукла, само че кой е кукловодът? Предстои да забележим И през октомври се върви за гъби
Да, за това е назначена

Като всички останали - не

Тя е кукла, само че кой е кукловодът?

Предстои да забележим

И през октомври се върви за гъби

Той сподели още, че до момента в който не бъдат реформирани институциите, постоянно ще има министър, който на третия месец подвига телефона единствено на Делян Пеевски.

С изминал мандат се приготвят да си презаредят правосъдната власт, уточни Божанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР