Полицията затвори M20 и в двете посоки, тъй като полицаите

...
Полицията затвори M20 и в двете посоки, тъй като полицаите
Коментари Харесай

M20 затворена и в двете посоки, тъй като полицията издирва мъж, видян „покрит в кръв“ на пътя

Полицията затвори M20 и в двете направления, защото служителите на реда издирваха мъж, който беше видян да се скита по натоварената автомагистрала в Кент този следобяд.

Това идва, откакто очевидци споделиха, че са забелязали мъжа да е „ затрупан в кръв “, до момента в който се разхождал сред кръстовища 7 и 8 покрай Мейдстоун. Полицията в Кент удостовери, че са били извикани " след угриженост за мъж " към 11.45 сутринта. Объркани водачи се включиха в Twitter, откакто оповестиха за странните подиуми.

Един угрижен консуматор на Twitter написа: „ Източноевропеец, целият в кръв, преди малко се опита да влезе в колата ми, като сподели, че е бил обичай. Той просто вървеше повърхностно по средата на автомагистралата. Друг очевидец сподели: „ Същото се случи и с мен. Бях доста комплициран по отношение на протичащото се, само че имаше предвидливостта да заключи всички порти, когато го видяхме да се доближава. Говорител на полицията в Кент сподели: „ Службите за незабавна помощ са на мястото и автомагистралата сега е затворена и в двете направления, докат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР