Полицията започна разследване на убийство, след като мъж беше пребит

...
Полицията започна разследване на убийство, след като мъж беше пребит
Коментари Харесай

Полицията започна разследване на убийство, след като мъж беше пребит до смърт в пъб след равенството на Англия

Полицията стартира следствие на ликвидиране, откакто мъж беше пребит до гибел в пъб след равенството 1-1 на Англия с Дания в четвъртък.

Длъжностни лица, проверяващи ужасяващата офанзива, считат, че 57-годишен мъж от Южен Йоркшир е бил жертва на футболно принуждение, откакто е получил съдбовни пострадвания в пъба в Западен Съсекс. Той беше атакуван по-малко от три часа след разочароващия мач от Евро 2024, като полицията в Съсекс съобщи, че е бил набелязан от трима мъже.

Те започнаха офанзивата вътре в The Dolphin и Anchor Wetherspoon, като незабавните служби дойдоха след случая, с цел да обезпечат CPR на улицата извън. Въпреки напъните си, парамедиците не съумяха да спасят мъжа и той беше разгласен за мъртъв на място. Близките му родственици към този момент са осведомени.

Оттогава полицията арестува двама мъже, 30-годишен мъж от Бирмингам по съмнение в ликвидиране и 42-годишен мъж от окръг Дърам по съмнение в закононарушение. И двамата остават в полицейския арест. Разследващите са идентиф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР