Полицията задържа в София Илко Захариев. Той стана известен с

...
Полицията задържа в София Илко Захариев. Той стана известен с
Коментари Харесай

Червения пират заплашвал съседите си в Сливен

Полицията задържа в София Илко Захариев. Той стана прочут с прозвището Червения корсар. Според управляващите мъжът изпращал заплашителни имейли към магистрати, кметове и публични персони. В столицата Захариев водил бездомнически метод на живот. Установено е, че бил създател на бомбени закани към учебни заведения, молове и Агенция " Митници ”. Червения корсар е родом от Сливен. Негови съседи, които той също е заплашвал, споделиха, че бил диагностициран с раздвояване на личността.

Родителите му са разведени. В блока, в който е израснал мъжът, е имало общо заседание, поради проблеми с него. Венета е преподавател и познава Илко от дълго време, тъй като в Сливен живеят врата до врата. Преподавала му е по химия. Казва, че от доста години той имал психологични проблеми, само че била сюрпризирана от новините. " Той приключи с отличен триумф гимназията. Интелигентен е и даже кандидатства за проектант, само че не го одобриха ”, спомня си дамата.

Венета описа, че на вратата на жилището, в който живеел Червения корсар, бил залепил бележки с подписа си, с които заплашвал съседите, че, в случай че тропат, ще стреля. Събранието на блока било точно поради тях. Направили и подписка и я внесли в полицията.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР