Полицията задържа в Добрич след издирване извършителите на серия грабежи

...
Полицията задържа в Добрич след издирване извършителите на серия грабежи
Коментари Харесай

Хванаха извършителите на серия грабежи на възрастни жени в Добрич

Полицията задържа в Добрич след търсене причинителите на серия грабежи на възрастни дами, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Двамата престъпно проявени - на 19 и 24 години, са работили от пролетта на предходната година до края на януари 2019-а. Сред потърпевшите е 73-годишна жена, която двамата мъже съборили по улица "Волга " с груба мощ на земята, като ѝ взели чантата с пари и документи. Пострадалата е получила кръвонасядания и охлузвания. Ограбена е и 72-годишна жена, на която са отнети чантата и два мобилни телефона.

Мъжете работили по познатия метод и в различен случай, като съборили на земята 66-годишна жена, която също е получила охлузвания. Сред потърпевшите е и 53-годишна жена, останала след похищението без персонални движимости и пари, показват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Полицията е открила част от откраднатите движимости, които двамата причинители укрили, осведомят от полицията за продължаващото следствие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР