Полицията задържа мъж, който по-рано откри стрелба в центъра на

...
Полицията задържа мъж, който по-рано откри стрелба в центъра на
Коментари Харесай

Задържан е стрелец в центъра на Дрезден, взел заложници

Полицията задържа мъж, който по-рано откри пукотевица в центъра на Дрезден и взе заложници в търговски център. Както се споделя в прессъобщение, публикувано от чиновници на реда, става дума за комерсиалния център Altmarktgalerie.

Заподозреният към този момент е арестуван. " Историята с вземането на заложници завърши. Двама души под наше наблюдаване, не са потърпевши ", се споделя в изказване на органите на реда. Все още няма информация за претекстовете на нападателя.

Отбелязва се, че посетителите на комерсиалния център са евакуирани. Полицията моли да се въздържат от пътувания до центъра на града. Заради интервенцията беше лимитирано придвижването на градски и персонален превоз. Затворен за целия ден е коледният базар в центъра на града.

По-рано вестник " Билд " заяви, че 40-годишен немски жител е прострелял един човек, след което се е опитал да проникне в редакцията на радиостанцията " Радио Дрезден ", след което е липсващ и се твърди, че се е барикадирал в едно от мазетата на близкия търговски център.

В същото време онлайн изданието „ Фокус ” прибавя, базирайки се на полицията, че тялото на майка му е намерено в жилищна постройка. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР