Полицията задържа двама мъже на 22 и 37 години за

...
Полицията задържа двама мъже на 22 и 37 години за
Коментари Харесай

Хванаха маскирани, ограбили казино в Генерал Тошево

Полицията задържа двама мъже на 22 и 37 години за обир в Генерал Тошево, които влезнали с щурм в търговски обект.

Крадците отмъкнали 5000 лв. от оборота и железен сейф с 25 лв., след което се укрили. Кражбата станала в дребните часове на 29 януари, когато в обекта имало единствено жена на 21 години. На място нямало и физическа защита, оповестява NOVA.

Планираният грабеж бил изпълнен като по сюжет на холивудски екшън. Маскираните разрушили вратата и нахлули към 3 часа през нощта. „ По-възрастният е възпроизвел изстрел с газов револвер, който носил със себе си, след което двамата са сломили съпротивата на дамата, като са я съборили на земята и са ѝ завързали ръцете зад тила с шведска лента ”, изясни представителят на Районна прокуратура – Добрич доктор Даниел Илиев.

Момичето няма физически контузии, само че е уплашено. Младата жена не съумяла да натисне паник бутона. Час по-късно се освободила и се обадила на телефон 112.

Двамата, посочени за причинители, са неведнъж осъждани за обири, грабежи, единият и за палежи, прецизираха от прокуратурата. Ако бъдат приети за отговорни, ги грози от 3 до 10 години затвор, като по-възрастният може да получи и до 20.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР