Полицията задържа 29-годишен, нападнал и ограбил 12-годишно момиче в центъра

...
Полицията задържа 29-годишен, нападнал и ограбил 12-годишно момиче в центъра
Коментари Харесай

29-годишен познат на МВР напада момиче в центъра на Добрич, задържан е

Полицията задържа 29-годишен, нападнал и ограбил 12-годишно момиче в центъра на Добрич - оповестяват от Областната дирекция на МВР-Добрич.

На 12 април, към 15,25 ч. на телефон 112 е получено известие от малолетно момиче, на 12-години, от град Добрич. Тя съобщила, че нейна другарка, на същата възраст, е била нападната в подлез, в региона на улица „ Даме Груев ” от чужд мъж, който й откраднал мобилния телефон.

Незабавно на място са изпратени полицейски екипи, които след извършени заградителни мероприятия в региона на улица. „ Д-р Ив. Пенаков ” са открили мъж с сходно изложение. Същият, откакто вижда полицейските чиновници, изхвърля откраднатата движимост и побягва. Застигнат е от полицейските екипи и е арестуван за период от 24 часа.. В хода на работа е открито, че това е 29-годишен мъж от град Добрич, прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан.

Материалите по случая са докладвани на Окръжната прокуратура-Добрич. Работата по случая продължава в изискванията на досъдебно произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР