Полицията за борба с безредиците в Сърбия използва сълзотворен газ,

...
Полицията за борба с безредиците в Сърбия използва сълзотворен газ,
Коментари Харесай

Сръбската полиция използва сълзотворен газ срещу протестиращи, заплашващи да щурмуват кметството

Полицията за битка с безредиците в Сърбия употребява сълзотворен газ, за ​​да попречи на стотици последователи на опозицията да влязат в постройката на столичния общински съвет в неделя в символ на митинг против това, което съгласно наблюдаващите на изборите са необятно публикувани нередности при гласуването по време на общите избори предишния уикенд.

Популисткият президент на Сърбия Александър Вучич сподели, че това е опит за събаряне на държавното управление, оркестрирано от чужбина. Той сподели, че повече от 35 души са задържани и ще последват още арестувания.

„ Това беше опит за принудително завладяване на държавните институции на Република Сърбия “, сподели Вучич пред проправителствената Pink TV.

Популистките управляващи в страната отхвърлиха да са манипулирали гласуването и дефинира изборите за попълване на Народното събрание и локалните офиси като почтени.

Вучич сподели в неделя, че изказванията за нередности при гласуването са очевидни „ неистини “, пропагандирани от политическата оп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР