Полицията все още издирва мъжа, убил съпругата си в центъра

...
Полицията все още издирва мъжа, убил съпругата си в центъра
Коментари Харесай

Обявиха за общодържавно издирване мъжа, убил на жена си в Пещера

Полицията към момента търси мъжа, умъртвил брачната половинка си в центъра на Пещера в петък вечерта, заяви Нова телевизия. Пред десетки очевидци Георги Генов намушкал няколко пъти майката на двете си деца на кръстовище в града и избягал с колата си от мястото на престъплението.

Генов е разгласен за общодържавно търсене. Днес околните на убитата Катя Генова ще я изпратят в последния й път.

41-годишната жена умряла в колата за спешна помощ на път за болничното заведение. По непотвърдена информация абсурдът почнал по-рано, когато дамата напуснала фамилното жилище в Пазарджик и се преместила да живее при родителите си в Пещера.

Убиецът е избягал с кола. Разследващите имат информация за марката и номера на автомобила.

Криминалисти от районно управление (на МВР) в Пещера и ОДМВР в Пазарджик проверяват тежкото закононарушение. За работа по случая неотложно бил образуван екип от криминалисти, проверяващ служител на реда, специалисти, полицейски и младши-полицейски инспектори. Уведомена е Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Установени са очевидци на закононарушението, осъществен е оглед на местопроизшествието, екипи на районно управление (на МВР) - Пещера, ОДМВР - Пазарджик, както и останалите полицейски ръководства в района са блокирали главните пътни артерии ", заяви за Фокус представителят на ОДМВР - Пазарджик, Мирослав Стоянов.

Той добави, че дейностите по локализиране и задържане на причинителя на тежкото закононарушение не престават, формирано е разследване.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР