Полицията влезе в къщата на ужасите в Долна Митрополия, където

...
Полицията влезе в къщата на ужасите в Долна Митрополия, където
Коментари Харесай

Полицията влезе в къщата на ужасите, където насилват животни. Иззеха кученца СНИМКИ

Полицията влезе в къщата на ужасите в Долна Митрополия, където се твърди, че се прави полово принуждение над животни. Имотът е бил претърсен и са конфискувани три кученца. Утре възмутени граждани  се подвигат на митинг. Той ще се организира пред  въпросния дом от който от месеци се чуват писъци ", както пишат деятели.

Както GlasNewsсъобщи, Пламенка Калинкина оповести информация за фрапиращия случай.

Извършителят се споделя Николай, като не са упоменати годините му, но предполагаемата му възраст е 18 години. По думите на Калинкина момчето, което насилва кучета, е ментално повреден субект и зоофил. Той изнасилвал кучетата, а по-късно ги връзвал и ги давил в леген. Искал е и пари, с цел да го снимат по какъв начин насилва куче.

Николай преди е обитавал парцел в Плевен с татко си, само че към този миг живеят в Долна Митрополия.



Веднага щом научава за потресаващия случай на принуждение, представителят на фондацията за отбрана на животните алармира до Прокуратурата в Плевен, с копие до ОДБХ-Плевен.

Първоначално обаче реакция не следва. След публичната гластност, която получава казусът, чиновниците на Министерство на вътрешните работи се задействат.

" От понеделник стартирам да звъня в Социалните служби, тъй като кученца и сега има на улицата, тъй като този субект споделя на деца за извратените си закононарушения. Защото желая правдивост и тъй като сме длъжни като общество да пазиме слабите ", написа Пламенка Калинкина.

Колкото до откритите в къщата кученца - те към този момент са заведени на ветеринарен доктор, а доброволци се грижат за тях.

Очаквайте детайлности!





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР