Полицията във Враца разкри нарколаборатория край града, както и двама

...
Полицията във Враца разкри нарколаборатория край града, както и двама
Коментари Харесай

Разкрита е нарколаборатория край Враца

Полицията във Враца разкри нарколаборатория край града, както и двама наркодилъри. Това оповестяват от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи Враца.

Конфискувани са 41 саксии със засадени в тях растения, при претършуване на вилен парцел в местността Дери вол.

Растенията са от рода на конопа със междинна височина от 10 см. лампи, саксии, торове и препарати; 15 саксии със заседни в тях растения от рода на конопа със междинна височина към 120 см. и общо тегло на листната маса към пет кг.

Задържана е 51-годишна жена от регионалния град и е стартирано следствие.

Извършена е инспекция е апартамент, населяван от 27-годишен мъж във вторник вечерта във Враца. Открит е специално приспособен тайник в жилищния блок, в който се съхраняват наркотични субстанции. Конфискувани са 17 сгъвки, съдържащи амфетамин. Мъжът е арестуван в районното ръководство във Враца. 

По-рано денем е осъществена инспекция на двама мъже на улица в ж. к. “Дъбника “ в гр. Враца. По време на инспекцията, единият е изхвърлил на земята топче канабис. При обиск на втория са открити електронна везна и също топче канабис. Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по член 354 а, алинея 1 от Наказателния кодекс за владеене на наркотични субстанции или техни аналози за разпространяване.

Друга нарколаборатория беше открита през януари т.г. в частен дом в Бяла Слатина. Тогава чиновниците на реда откриха 42 растения, с височина 40-50 см., ситуирани в три железобетонни пространства, с обща повърхност от 15 кв. м, лампи за нагряване, вентилационна система и сензори за контролиране на средата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР