Полицията във Враца работи по изясняването на самоличността на пътник,

...
Полицията във Враца работи по изясняването на самоличността на пътник,
Коментари Харесай

Пътник изгоря в пламнал автомобил след челен удар, шофьорът избяга

Полицията във Враца работи по изясняването на самоличността на пасажер, който нощес изгоря в автомобил, самозапалил се след преден конфликт с друга кола на пътя за Оряхово, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Издирва се и лидерът на изгорелия автомобил, който след злополуката е избягал, прецизират от полицията. По първични данни той евентуално е предизвикал тежкия пътен случай.
Катастрофата е станала през вчерашния ден към 19,10 часа покрай разклона за село Чирен, където придвижването по пътя се прави по две ленти във всяка посока. Автомобил " Сеат " с врачанска регистрация по незнайни аргументи е навлязъл в насрещното придвижване и се е блъснал в автомобил " Опел Зафира ", движещ се в посока към Враца. От удара първият автомобил се възпламенява и изгаря изцяло дружно с пасажера в него.
Водачът съумява да излезе и да се укрие. Полицията е открила, че врачанският автомобил е благосъстоятелност на 25-годишен гражданин на Оряхово.
Другият автомобил единствено е обгорял, а неговият лидер - 38-годишен гражданин на плевенското село Реселец, е ранен и настанен за лекуване във врачанската с порезни и контузни рани.
Разследването по случая продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР