Полицията във Вирджиния разследва смъртта на малко дете.То е било

...
Полицията във Вирджиния разследва смъртта на малко дете.То е било
Коментари Харесай

Дете почина в гореща кола във Вирджиния, бащата се самоуби

Полицията във Вирджиния проверява гибелта на малко дете.

То е било оставено единствено в гореща кола за няколко часа във вторник. След гибелта на детето, татко му се е самоубил, оповестява USA Today.

Според отчетите, полицията на окръг Честърфийлд е получила сигнал малко преди обяд във вторник, че 18-месечно момче е умряло, откакто е било оставено без контрол в кола в Мидлотиън, западно от Ричмънд.
Не се знае какъв брой време е било детето в колата.
Впоследствие униформените са намерили безжизненото тяло на момчето в къщата, а мъжът е бил открит мъртъв от самонанесена огнестрелна рана в гора зад жилището.

„ Разследването демонстрира, че бащата инцидентно е оставил детето в транспортното средство за няколко часа. Когато той разкрил детето мъртво в транспортното средство, се върнал у дома и го отнесъл. След това той напуснал резиденцията и се застрелял”, се споделя в изказване на полицията в Честърфийлд.

Подполковник Кристофър Хенсли оповестява, че полицията се е свързала с майката и роднините на детето, които са съобщили, че момчето не е било оставено в детската градина и може да е в заплаха.
В отчета на полицията не се показва, че някой различен е забъркан. Разследването на случая продължава.
От началото на годината към този момент има шест деца, които са умряли вследствие на оставяне в нагорещена кола. Националният съвет за сигурност оповестява, че приблизително 38 деца на възраст под 15 години умират годишно заради оставяне в гореща кола.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР