Полицията във Видин не е установила данни и факти, уличаващи

...
Полицията във Видин не е установила данни и факти, уличаващи
Коментари Харесай

Проверка оневини набедения с афиши за наркопласьор полицай във Видин

Полицията във Видин не е открила данни и обстоятелства, уличаващи видинския служители на реда Милчо Манчов в наркоразпространение.  Както писа организация BulNews писа, преди два месеца  крайдунавския град осъмна с разлепени листовки, които съдържаха компрометиращ текст против униформения от сектор „ Нов път “ към районно ръководство в града. На плакатите с огромни букви бе изписано:

„ Полицаят – защита Милчо Манчов: Гарантирам за качеството на дилърите ми! Овъртайм нощни заведения – Видин “.  От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи пък обявиха, че шефът Петър Коцин е разпоредил инспекция по случая. Жители на Видин също по този начин се оповестиха в отбрана на следствия служител на реда.  Вътрешната инспекция по случая обаче изрично опровергала публикуваното от плакатите, съобщи  шефът на полицията във Видин старши комисар Петър Коцин.

Вече има и обвинени за изработката и разпространяването на плакатите. По непотвърдена информация  става въпрос за възмездие от хора, които Манчов разследвал.  „ Почти сме сигурни и какви са аргументите за това действие, само че това е оперативна информация. Искам да Ви кажа единствено едно, че няма по елементарен метод от това да бъде „ оцапан “ някой. Абстрахирайки се от този случай, знам, че тиня се хвърля по този, който работи и се пробва да направи нещо. Защото знаете, засягат се нечии ползи. Водих диалог с началника на сектора в Нов път. Отзивите за него са доста положителни ", оповестява ст. комисар Петър Коцин. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР