Полицията във Ветово има нужда от още един автомобил, за

...
Полицията във Ветово има нужда от още един автомобил, за
Коментари Харесай

Община Ветово закупува допълнителен полицейски автомобил

Полицията във Ветово има потребност от още един автомобил, с цел да патрулира нощно време

Община Ветово ще закупи автомобил за нужните за локалното полицейско ръководство. Решението бе гласувано от общинските съветници на последната сесия, съобщи.

Искането е отправено от ОД на Министерство на вътрешните работи - Русе, защото дежурната е закрита от близо два месеца. Според началника на районно управление (на МВР) - Ветово полицията има потребност от още един автомобил, с цел да има два или три патрула, които да обикалят нощно време.

Кметът на Ветово доктор Мехмед Мехмед изясни, че има средства, които постъпват целево за „ Детска педагогическа стая “. Досега не е имало алтернатива тези средства да бъдат употребявани за нещо друго, само че тази година е дадена опция средства, насъбрани като запас от предишни години, да могат да бъдат употребявани и за закупуване на автомобил.

Затова общината ще закупи автомобил, след което още веднъж с решение на Общинския съвет, ще го даде безплатно за ръководство от страна на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Русе, в частност районно управление (на МВР) - Ветово.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР